“Pema nuk ka gojë të flasë”, gazetari denoncon me foto ‘masakrën’

570

Njoftimet e koncerteve të këngëtareve, festave në lokale e të tjerra që na interesojnë më së shumti i marrim vesh kur hedhim ndonjë sy rreth pemëve në rrugë e më shumë ato në zonën e ish-Bllokut. Por askujt si bie ndërmend për dëmin e madhe që u shkaktohet këtyre pemëve teksa ngulen gozhdë e kapëse për të mbajtur letrat e njoftimeve.

Pas një shqetësimi të ngritur nga gazetari Armand Bajrami nëpërmjet disa fotove yt shkrepura në zonën e ish-bllokut, le të shpresojmë që dikush do të reagojë dhe do të ndalojë këtë masakër që u bëhet pemëve.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here