18 destinacionet që duhet të zgjidhni për pushimet këtë vit

Banff, Kanada

Jeni duke planifikuar pushimet e 2018 dhe po mendoni të ktheheni në të njëjtin vend ku kaluat pushimet e fundit, sepse u pëlqeu plazhi dhe koktejlet?

Është një ide e keqe. CNN ka listuar 18 nga destinacionet që duhet të zgjidhni për pushimet këtë vit, e që padyshim do t’u frymëzojnë për shumë aventura.

Hidhini një sy listës, disa destinacione janë shumë pranë Shqipërisë.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here