“Avioni i fundit niset më 1 prill”, Yuri Kim, mesazh për amerikanët

Ambasadorja e SHBA-së në Tiranë iu drejtua me një tjetër mesazh qytetarëve amerikanë në vendin tonë, të cilët duan të largohen nga Shqipëria.

“Javën e kaluar, unë ju thash se kishte vetëm një fluturim komercial në dispozicion. Sot, unë dua t’ju informoj se nuk ka asnjë fluturim komercial që niset nga Tirana. Ka pasur udhëtime me avionë charter dhe i fundit prej tyre do të niset nesër më 1 prill.

Nëse dëshironi të jeni në atë avion, nëse nuk jeni të përgatitur të qëndroni në Shqipëri për një kohë ta pacaktuar ju lutem na kontaktoni menjëherë”, tha Kim në mesazhin e saj.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here