Te rejat

Ibrahimi: Shqipëria do të ketë Prokurorin e ri të Përgjithshëm...

Kryetari i Këshillit të Lartë të Prokurorisë, Gent Ibrahimi ka folur pas mbledhjes ku u miratua metodologjia orientuese për vlerësimin dhe renditjen e kandidatëve...