Cili president paguhet më shumë?

Austria është shteti, i cili paguan më shumë Presidentin e vendit, me një pagë vjetore prej 404466 dollarë. Më pas renditet Donald Drump, me pagë vjetore 400000 dollarë.

Bie në sy fakti që Islanda e paguan më shumë Presidentin, sesa Gjermania, Italia dhe Franca.

Presidenti më pak i paguar është Vladimir Putin, me 134 000 dollarë në vit.

Më poshtë e keni grafikën e përgatitur nga Radio Evropa e Lirë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here