Çmimin më të lartë për mësimdhënësit e muzikës në Gjermani e fiton një shqiptare

 

Universiteti-Johannes Gutenberg Mainz ka nderuar violinisten Ervis Gega Dodi me çmimin më të lartë për mësimdhënësit e muzikës në Gjermani, me motivacionin “rezultate të shquara” në veprimtarinë mësimdhënëse të docentes së muzikës me origjinë shqiptare.
Ajo u shfaq dhe nga revista prestigjioze “ Top Magazine Bonn”, së bashku me bashkëshortin e saj, gazetarin e njohur të DË Auron Dodi. Ervis Gega është ambasadorja e diasporës shqiptare ë na bërë krenare jo vetëm artistët , por edhe emigrantët tanë që jetojnë atje.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here