Destinacioni më i preferuar në botë, ku të gjithë duan të shkojnë këtë vit!

Pica, pasta, akullore, verë e mirë dhe një arkitekturë brilante… Keto do te shijoni ne vendin qe eshte zgjedhur kete vit si destanacioni i preferuar qe nuk duhet humbur kete vit.

Po flasim për Italinë e cila është renditur këtë vit si destinacioni i parë më i preferuar në botë, ku të gjithë duan të shkojnë, shkruan “Travel and Leisure”!

Lista e vendeve përrallore që mund të vizitoni në Itali është e gjatë, mirëpo disa nga më të bukurat keni mundësinë që t’i shihni më poshtë.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here