Dita Ndërkombëtare e Radios

Sot shënohet Dita Ndërkombëtare e Radios.

UNESCO ka shpallur këtë festë për të promovuar radion dhe të gjitha mundësitë që ajo ofron.

13 shkurti është zgjedhur pasi në këtë datë, në vitin 1946, Radio e Kombeve të Bashkuara ka transmetuar programin e parë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here