Home Lajme Te tjera Facebook ndërmerr veprime ekstreme për të mbrojtur gratë

Facebook ndërmerr veprime ekstreme për të mbrojtur gratë

Facebook në bashkëpunim me organizatat kundër dhunës në familje po punojnë që ti bëjnë rrjetet sociale një vend më të sigurt për gratë. Rrjeti social  dëshiron të zvogëlojë ngacmimet që mund t’i mbajnë gratë jashtë linje dhe po zhvillon një teknologji të përparuar që ndihmon në parandalimin e abuzimeve.

Gjigandi i teknologjisë thotë se është duke përdorur teknologjinë e njohjes së shenjës së gishtërinjve dhe përputhjen e fotografive kur shpërndahet një imazh intim jo konsensual, duke mos lejuar që ai të shpërndahet përsëri pasi të raportohet.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here