Fotot/ Kukës, dimri i bukurisë së madhe

Reshjet e dëborës ofrojnë shpesh peisazhe të mrekullueshme. Pamje që na ftojnë të lëmë gjithcka dhe t’i drejtohemi bardhësisë. Një kolazh prej tyre është shkrepur nga Artur Kurtallari, në fshatin Muhole në Kukës.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here