Gati të kaloni një natë në hotelin e akullit në Rumani?

Nëse doni të sfidoni veten për një mbrëmje të vecantë, mund të mendoni të kaloni një natë në hotelin e akullit në Rumani,  i vetmi i këtij lloji në Europën juglindore. Hoteli i akullit, i cili ndodhet pranë liqenit Balea në malet Fagaras dhe do ketë 14 dhoma këtë vit dhe një dhomë dyshe, e cila kushton 100 euro për një natë. Turistët me buxhet të kufizuar mund të zgjedhin rezervimin e njërës prej dhomave të mëdha pranë hotelit për 6 persona që kushton 150 euro për një natë. Deri tani janë rezervuar 60% e dhomave. Muzika që do të dëgjohet i përket yjeve si Elvis Presley, Michael Jackson, Prince, ABBA, Madonna ose Rolling Stones.

SHARE
Next articletitull new

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here