Gjyshi shpenzon 8.000 dollarë për të ndërtuar shtëpinë e ëndrrave në majë të pemës

Një gjyq ka bërë realitet ëndrrën e nipërve dhe mbesave të tij duke ndërtuar një shtëpi në majë të pemës.

Ai ndërtoi shtëpinë prej druri në kopshtin e pasmë të shtëpisë.

Terry Meredith shpenzoi 8000 paund për krijimin e shtëpisë 5 metra mbi tokë dhe që mban deri në 10 njerëz brenda.

Shtëpia ofron momente relaksimi dhe qetësie për familjarët.

Ajo të ofron pamje mbi kodrat e Welsh Hills, Cotswolds, dhe Malvern Hills.

65-vjeçari fillimisht kishte planifikuar ta priste shelgun por duke parë pamjen e tij mahnitëse u frymëzua për të krijuar një pemë për nipërit e mbesat e tij.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here