Irani ofron 80 milionë $ për kokën e Donald Trump

Irani ka vendosur një shpërblim prej 80 milionë dollarësh për këdo që do të vrasë Presidentin e Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Donald Trump.

Gjatë transmetimit në televizion të funeralit të gjeneralit Qassem Soleimani, i cili u vra pas një sulmi ajror në Irak të urdhëruar pikërisht nga Trump, u njoftua se çdo iranian do të kontribuonte me 1 dollar dhe paratë e grumbulluara do të jepeshin për atë që vret Presidentin amerikan.

“Irani ka 80 milionë banorë. Duam të grumbullojmë 80 milionë dollarë për t’ia dhënë atij që vret Donald Trumpin”, ishte njoftimi i bërë sipas “en24”.

Teherani premtoi “hakmarrje të ashpër” pas vrasjes së gjeneralit Qassem Soleimani, të premten në aeroportin e Bagdadit.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here