Macron: Struktura e Notre Dame ka shpëtuar, do ta rindërtojmë

Pas një beteje të vërtet kundër zjarrit, rreth 400 zjarrfikësit që rrezikuan jetën e tyre për të shpëtuar atë që mbetet nga katedralja e Notre Dame në Paris, duket sikur ia dolën.

Flakët janë pakësuar ndjeshëm, dhe autoritetet kanë deklaruar që struktura e jashtme e katedrales do të shpëtojë. Një lajm i mirë, së bashku me konstatimin që nuk ka patur viktima, në një natë që parisienët dhe jo vetëm vështirë se do të harrojnë lehtësisht.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here