“Magjia” e Dolomiteve në Itali fotografuar nga një polake

154

Fotografja polake Anita Demianowicz ka realizuar foto të jashtëzakonshme nga vargmalet e Dolomiteve në verilindje të Italisë.

Jo më kotë këto vargmale vlerësohen me 4.7 nga 5 pikë të mundshme në “Google Review”.

Anita vizitoi këto zona gjatë vjeshtës së kaluar, ndërsa imazhet e saj përfshijnë fshatin alpin të Santa Maddalena-s, livadhin e Seiser Alm dhe liqenin Misurina.

A2 CNN

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here