Meta mbledh Këshillin e Sigurisë: Hetim përgjegjësve

Presidenti i Republikës, Ilir Meta thirri mëngjesin e kësaj të hëne mbledhjen e Këshillit të Sigurisë Kombëtare ku u diskutua për situatën e krijuar nga tërmeti shkatërrues i 26 nëntorit.
Mbledhja e Këshillit të Sigurisë Kombëtare u zhvillua në Presidencë me dyer te mbyllura, ku pjesmarres ishin Kryeministri, Kryeparlamentari, Kryeprokuroja, kreu i emergjencave civile  dhe te tjere drejtues te intitucioneve me te rendesishme ne vend.
Zyra e shtypit e Presidentit njiedoi se ne mbledhje u diskutua per bashkeveprim dhe koordinim me te ngushte mes te gijtha institiucioneve per perballimin e emegjences deri ne rivendosjen e normalitet. Keshilli ka mbeshtetur prokurorine ne cuarjen perpara te hetimeve dhe vendosjen para pergjegjesise penale per kedo qe do rezultoje pergjegjes.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here