E trishtë/ Kanceri i ka marrë syrin, Olsi bën thirrje prekëse: Më ndihmoni të jetojë

Prej më shumë se 4 muajsh,  qendra spitalore “Nënë Tereza” është bërë “shtëpia” e 8 vjecarit nga Tepelena, Olsi Varfis. Djali i vogël vuan nga tumori në sy dhe kokë. Sëmundja i ka marrë njërin sy dhe pas kimioterapisë së fundit, ai pret t’i nënshtrohet një ndërhyrje kirurgjikale për të vendosur një protezë syri falso.

Olsi, është braktisur nga e ëma. Ai jeton me të atin, i cili është invalid dhe i paaftë për punë dhe familja mbahet me vetëm 50 mijë lekë të vjetra ne muaj të kempit.

Në këto kushte të vëshitira ekonomike, Olsi bën thirrje për ndihmë.  Shikimin nuk do ta ketë më, por të paktën të ketë një protezë.

Në dispozicion jane këto numra llogarie për këdo që dëshiron të ndihmojë.

Raiffesen Bank: Llogaria nè All IBAN:AL 4020211013 0000 0000 01286795

Llogaria nè EURO IBAN:AL 2520211013 0000 0000 11286795

Llogaria nè USD IBAN:AL 1020211013 0000 0000 21286795

Llogaria nè GBP IBAN:AL 9220211013 0000 0000 31286795

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here