Pas takimit me Xhafajn, Lu: Faktet ndaj vëllait të tij të hetohen në mënyrë të pavaruar

Pas takimit me Ministrin e Brendshem, Fatmir Xhafaj, Ambasadori Amerikan, Donald Lu ka reaguar në faqen zyrtare te ambasades.

Me poshte deklarata e tij:

“Po i ndjek me vëmendje akuzat kundër Ministrit Xhafaj dhe vëllait të tij Agron Xhafaj. Faktet dhe provat, përfshirë edhe vërtetësinë dhe rrethanat rreth regjistrimit audio të raportuar, meritojnë të hetohen në mënyrë të pavarur. Por kjo nuk mund të jetë arsye për të ndërprerë punën e policisë dhe prokurorëve për të arrestuar drejtues të rrezikshëm të krimit të organizuar. Koha që Shqipëria të përfundojë punën që ka nisur është tani.” , shkruan Ambasadori Donald Lu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here