Home Tags Denoncim

Tag: Denoncim

“Pema nuk ka gojë të flasë”, gazetari denoncon me foto ‘masakrën’

Njoftimet e koncerteve të këngëtareve, festave në lokale e të tjerra që na interesojnë më së shumti i marrim vesh kur hedhim ndonjë sy...

Denoncim – Shembet manastiri 400-vjeçar i Shën Thanasit

Është shembur manastiri mbi 400-vjeçar i Shën Thanasit në Leshnicën e Poshtme, objekt i kategorisë së parë, rreth 50 km larg Sarandës. Forumi për Trashëgiminë...

Te rejat

Ish-kreu i Burgjeve dhe ish-deputeti socialist merr pafajësinë nga gjykata

Ish-Drejtori i Burgjeve Arben Çuko nuk është më nën akuzë. Në seancën paraprake gjyqtari Sokol Tona ka vendosur të pushojë hetimet, pasi nuk provohet...