Home Tags Sabit Brokaj

Tag: Sabit Brokaj

Sabit Brokaj: Ju rrëfej dy ditët e fundit të Enver Hoxhës,...

“Ishte e pamundur që një anëtar i ekipit të tij të tentonte helmimin”. Kështu u përgjigjet të gjitha pretendimeve dhe dyshimeve mbi një helmim të...

Te rejat